2016. jún 15.

HIFI goes mobile

írta: MUZIXblog
HIFI goes mobile

Personal Audio. A személyre szabott zenei világ. Ki gondolta volna alig néhány éve, hogy a különleges hangminőségre képes audiofil készülékek hordozhatóvá válnak? Esetleg ki fogadott volna arra, hogy kisméretű, ámde annál fejlettebb készülékek veszik át a zenehallgatásban a vezető szerepet? Nos, még most sem hiszi el minden „hifista”, de a trend megállíthatatlan.

A digitális zene térhódítása évről-évre egyre nyilvánvalóbb, és az ennek megszólaltatására alkotott kisméretű, de lenyűgöző készülék remekművek immáron képesek a teljes zenei spektrum valós átadására akár menet közben is.

Egészen lenyűgöző, hogy a stúdió technológia immáron a hétköznapok „átlagembere” számára is elérhetővé vált. Hiszen a korábban akár milliókba kerülő készülékek minőségét idéző immáron hordozható megoldások nemcsak jóval felhasználó barátabbak azok kezelése oldalán, de a költségek szintjén is.  A Hi-Res Association megalakulásával a digitális audio minőségi sztenderdjei igen magas szinten kerültek meghatározásra és garanciát jelentenek a zenei-, és minőség élményre, megfelelő forrás, azaz minőségi zene használatával.

A MUZIXGroup a Personal Audio kategória szakértőjeként olyan megoldásokat és termékeket kínál, amelyek élen járnak a minőségi digitális zenehallgatás mobil és vezetékmentes formáiban. Készülékeink a tömörítetlen és veszteségmentes zene formátumok lejátszását és hallgatását is lehetővé teszik, míg egyesek kifejezetten erre készülnek. 

A minőségi fül-, és fejhallgatók meghajtásáról a mobiltelefonok erősítői igencsak nehezen képesek megfelelően gondoskodni. A beépített audio chip-ek többnyire a legolcsóbb, költségtakarékos megoldásokat tükrözik, hogy a mobiltelefon képernyőjének, kamerájának – divatos -  felbontási adataira szebb számok kerülhessenek. Ez természetesen a hangminőség rovására megy és ez sok esetben olyan mértékű, hogy egy jobb fülhallgató hangzásbeli előnyei nem is érhetőek el, hiszen a mobiltelefon audio szekciója és az azon használt zenetartalom minősége elmarad a fülhallgató képességeitől ( pld: RHA T20)

A personal audio specialista Lars&Ivan kiváló mobil erősítő konstrukciói a zenének az egyik legfontosabb komponensét képesek visszaadni a mobil zenehallgatás során. A plusz hangerő csak egy opció…

 

DINAMIKA

Hétköznapi nyelven a zene leghalkabb és leghangosabb részei közötti hatalmas különbséggel leginkább egy koncerten szembesül a zenehallgató. Az ottani euforikus hangulatnak egyik „felelőse” a dinamika, amelyet ott nem komprimálnak, azaz nyomnak össze elektronikus úton, hogy az eszközök képesek legyenek lejátszani.  Az „élő zene” varázsának egyik legfontosabb eleme ez, de csak akkor érhető el, ha kiváló minőségű, alacsony torzítású erősítő képes a hangokat megszólaltatni. Kicsiben ez ugyanaz, mint nagyban. A HIFI láncok talán legfontosabb komponense az erősítő, hiszen az állítja elő azt a torzítatlan magas minőségű sztereo jelet, amelyet a hangszóró vagy fülhallgató képes igazán minőségi hangzássá változtatni.

A Lars&Ivan HA-1 a spacialista gyártó legkisebb, leguniverzálisabb terméke, mely már viszonylag kevés pénzért képes azonnal hallható különbséget adni BÁRMILYEN fülhallgató esetén. A hangzásbeli előnyt a kiváló és alacsony torzítású erősítőmodul egy extra basszus funkció kapcsolhatóságával fokozza. A +4dB-es 100Hz-en történő kiemelés az utcai zenehallgatás morajával szemben kínál szinte mosolyra fakasztó alternatívát. Mosolyogni látsz valakit az utcán zenehallgatás közben? Valószínűleg Lars&Ivan erősítőt használ…
Better together. 

MI lenne, ha egyszerre két ilyen eszközt hallgathatnál? Nos, valószínűleg nemcsak egyetértenél mindezekkel, de a mosolygó  és elégedett emberek táborát gyarapítanád. Ebben segítünk most promóciónkkal, amely nem kevésbé lenyűgöző, mint az érintett készülékek. Bundle ajánlatunkban ha RHA T20 családba tartozó fülhallgatót vásárolsz, úgy kapsz hozzá egy  Lars&Ivan HA-1-es mobil erősítőt, hogy még annál is jobban jársz, mintha az erősítő ingyen lenne… 

Érdekel? Nézd át alábbi ajánlatainkat.

 

RHA-Audio T20 In-Ear fülhallgató

& Lars&Ivan HA-1 hordozható fejhallgató erősítő kombó

Bundle ajánlat: 88.120.- Ft helyett most csak 70.496.- Ft

IRÁNY A WEBSHOP

 

RHA-Audio T20i In-Ear fülhallgató headset 

& Lars&Ivan HA-1 hordozható fejhallgató erősítő kombó

Bundle ajánlat: 91.491.- Ft helyett most csak 73.193.- Ft

IRÁNY A WEBSHOP

 

RHA-Audio T20i "Black Edition" In-Ear fülhallgató headset  

& Lars&Ivan HA-1 hordozható fejhallgató erősítő kombó

Bundle ajánlat: 91.491.- Ft helyett most csak 73.193.- Ft

IRÁNY A WEBSHOP

 

RHA T20 DualCoil - Kettős lengőtekercses fülhallgató család

Mint például Az RHA-Audio T20 sorozat. A T20 / T20i/ T20i Black Edition modellekben debütáló szabadalmaztatott Dual Coil  meghajtó technológia a kategóriában egyedülálló felbontást és rendkívül kiegyenlített frekvenciamenetet eredményez. A high-end audio hangzását és minőségét kínáló, többszörös szabadalmakat felvonultató In-Ear Monitor-t (IEM) a kiválóan artikulált feszes energikus mélyhangok, életszerű középtartomány és a 40kHz-ig terjedő frekvencia átvitellel, rendkívüli magashang felbontás jellemzi. Zeneisége magával ragadó és elvitathatatlan…

Fröccsöntött rozsdamentes acél háza robosztus, és kiváló passzív zajszűrő képességet biztosít a kialakítása. Fül feletti megvezetése kényelmes viseletet eredményez, míg hangzása a cserélhető akusztikai filterrendszer segítségével egyéni ízlésnek megfelelően hangolható. Akár csak a hangstúdiókban. Az RHA-Audio csúcsterméke a brit HiFi ipar egyik remeke és a világ vezető akusztikai magazinjaiban a kategória élére került, egyöntetűen  kiemelve, hogy hangzása, minősége messze az árkategóriája feletti.

             

 

HOGYAN VÁSÁROLHATOM MEG?

Amennyiben megtetszett valamelyik ajánlatunk, nem kell mást tenned, csak kattints a kiválasztott bundle termék képére vagy az alatta található linkre, a bundle termék odalon kattints a kosárba helyez gombra, majd vásárláskor használd a hifigoesmobile kuponkódot.*

Ha segítségre van szükséget, hétköznapokon munkaidőben (9.00-17.00) használd a webshop chat ablakát vagy keress minket a központi telefonszámunkon:
061-907 0 709

 

High-Res Audio certified
A T20 és T20ii hallójárati fülhallgatók megfelelnek a Japan Audio Society által megalkotott Hi-Res Audio szabványnak. A logo a Japan Audio Society licence alapján került felhasználásra.

 

HASZNOS LINKEK

 

Bundle ajánlatok

Lars&Ivan márkaoldal: lars-ivan.hu
RHA-Audio márkaoldal:rha-audio.com/hu
Muzix webshop: muzix.hu
Muzix blog: blog.muzix.hu
Inda blog: muzix.blog.hu
MuzixGroup: muzixgroup.hu

facebook
facebook.com/LarsnIvanMagyarorszag
facebook.com/RHAAudioMagyarorszag
facebook.com/MuzixGroup

 

*Az ajánlat a készlet erejéig, illetve visszavonásig, de legfeljebb 2016. május 31-ig érvényes, más ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze. Az ajánlat 1db Lars&Ivan HA-1 hordozható fejhallgató erősítő és egy T20/T20i/T20i "Black Edition" modell kombinált megvásárlására vonatkozik. Minden ettől eltérő párosítás a 20%-os kedvezmény elvesztésével jár.

Szólj hozzá

Különlegesség